Uutisia

Tämän vuoden hyväntekeväisyyskohde sijaitsee Bangladeshissa

15.6.2017

Tänä vuonna halusimme tukea Bangladeshissa sijaitsevaa koulua, joka on tarkoitettu slummpilapsille. Kouluprojekti on Hesburgerin aloittama projekti, jonka päätavoitteena on tarjota opetusta slummilapsille ja sitä myötä myös tukea slummiyhteisöä kokonaisvaltaisesti. Slummikoulua voi tukea ostamalla t-paitoja ja asusteita Joy & Hope -verkkokaupasta.

Lue lisää

Perheystävällinen sisäänkirjautuminen hotelliin meidän tuotteilla

16.5.2017

Kun asiakas saapuu hotelliin, odotusaika sisäänkirjautumiseen on monesti pitkä. Tämä johtaa usein taas siihen että lapsista tulee väsyneitä ja äkäisiä. Vuorostaan vanhempien odotusajasta tulee epämiellyttävä, joka taas vaikuttaa hotelliarvosteluun. 

 

Lue lisää

Toygroup tuo uuden leikkipaikkakonseptin Suomeen

4.4.2017

Olemme allekirjoittaneet sopimuksen ruotsalaisen Rodeco Ab:n kanssa, jolla Toygroupista tulee yksinoikeudella Rodecon tuotteiden edustaja Suomessa. Rodeco on yli 40 vuotta vanha perheyritys joka valmistaa kylpyläratkaisuja sekä sisäleikkipaikkoja julkisiin tiloihin. Leikkipaikat valmistetaan pääsääntöisesti lasikuidusta ja EPDM-kumirouheesta.

Lue lisää

Toygroup valittiin kuukauden yritykseksi Kaarinassa

8.3.2017

Kaarinalaiset äänestivät Toygroupin maaliskuun yritykseksi.

Lue lisää

Avasimme leikkialueen Nokian Edeniin

25.1.2017

Avasimme monipuolisen leikkialueen Cumulus Resort Edeniin Nokialla. Kylpylän leikkialueen teema on luonnollisesti merimaisema. Kylpyläloman aikana lapset tarvitsevat erilaisia aktiviteetteja, joten kylpyläkohteeksi kannattaa valita sopiva paikka. Edenistä löytyy muun muassa kiipeilyseinä, kiipeilyteline, peliseinäke sekä ilmakiekkopeli.

Lue lisää

Järjestämme asiakastapahtuman 18. ja 19.1.2016

7.12.2016

Järjestämme 18. ja 19. tammikuuta klo 8-20 asiakastapahtuman Helsingissä yhdessä Piiroisen ja Smartblockin kanssa. Tapahtuman aikana voi siten samaan aikaan tutustua kolmen eri yrityksen julkitilatuotteisiin. Tarjolla on päivän mittaan kahvia, pientä purtavaa sekä shampanjaa. Lapsetkin ovat tervetulleita mukaan kokeilemaan leikkipaikkaa!

Lue lisää

Suunnittele omannäköisesi lasten seinäke

25.10.2016

Seinäkkeet suunnitellaan täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten voit valita esimerkiksi värin, teeman ja koon sekä halutessasi lisätä yrityksesi logo tai maskotti. Olemme toimittaneet seinäkkeitä muun muassa Muumi- ja eläinaiheella.

Lue lisää

Osallistuimme Amazing Race -tapahtumaan rastipisteenä

7.9.2016

Kaarinan kaupunki järjesti perjantaina 2.9 Amazing Race -tapahtuman, johon osallistui Kaarinan 9-luokkalaiset. Toygroup oli yksi päivän rastipisteistä, ja annoimme tehtäväksi nuorille kuvata mainosvideon yrityksemme tuotteista. Oli ilo nähdä miten itsenäisesti ja hyvällä asenteella nuoret ottivat tehtävän haltuunsa!

Lue lisää

Tervetuloa pihatapahtumaamme 10. ja 11.9

22.8.2016

Tervetuloa Toygroupin pihatapahtumaan 10.9 ja 11.9 klo 11-15! Tapahtuman aikana voit tutustusa Rainbow ulkoleikkipaikkoihin, osallistua arvontaan tai muuten vain viettää hauskan hetken lasten kanssa.

Lue lisää

Kesäterveiset risteilylaivalta

16.8.2016

Keräsimme kokoon joukon pieniä testaajia ja kävimme tutustumassa toteuttamaamme Summer Center leikkipaikkaan Siljan Symphony laivalla. Lapset saivat muun muassa leikkiä palikoiden kanssa, kiivetä ja liukua leikkipaikassa, pelata kosketusnäytöllä, istua karusellin kyydissä sekä kokeilla uusia lasten kuntoilulaitteita.

Lue lisää

Osallistuimme Muumi-tapahtumaan Itiksessä 16.6

22.6.2016

Osallistuimme Muumitapahtumaan Helsingin Itiksessä 16.6. Tunnelma oli loistava ja varsinkin lapset viihtyivät erittäin hyvin Muumi-ympäristössä. Myös Muumipeikko ja Pikku Myy olivat paikalla esiintymässä. Toygroupin Muumi-kosketusnäyttöpeli ja paneeli herättitivät kiinnostusta lasten keskuudessa ja he saivat rauhassa kokeilla erilaisia pelejä.

Lue lisää

Toygroupin uudet eläinratsut

7.6.2016

Toygroupilta saa nyt myös muita eläinratsuja kuin poneja. Valikoimasta löytyy muun muassa norsu, kameli, poro ja leijona. Ratsastaminen muistuttaa oikeaa ratsastusta ja se kehittää ratsastajan voimaa, kestävyyttä ja taitoa.

Lue lisää

Toygroup toteuttaa Tallink Siljan leikkipaikat kesällä 2016

17.5.2016

Meillä on ilo päästä toteuttamaan Tallink Siljan laivojen Summer Center leikkipaikat kesällä 2016. Leikkipaikkojen tavoitteena on tarjota kaikenikäisille lapsille sekä leikkiä että liikuntaa. Risteilyn aikana leikkipaikalla ehtii käydä useita kertoja ja tekemistä löytyykin moneen eri leikkiin.

Lue lisää

Kiitos osallistumisesta Toygroupin pihatapahtumaan!

17.5.2016

Haluamme kiittää kaikkia osallistujia Toygroupin pihatapahtumaan 5. toukokuuta. Sekä lapset että vanhemmat vaikuttivat viihtyvän hyvin ja ilmakin oli onneksi aurinkoinen ja lämmin. Osallistujilla oli mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa palkintona oli Toygroupin poniratsu. 

Lue lisää

Toygroup järjestää pihatapahtuman 5.5!

21.4.2016

Tervetuloa Toygroupin pihatapahtumaan 5.5.2016 klo 11 alkaen!

Tapahtuman aikana voit muun muassa tutustua Rainbowin ulkoleikkipaikkoihin ja osallistua arvontaan missä palkintona poniratsu. Tarjolla on grillimakkaraa, mehua ja kahvia.

Lue lisää

Toygroupin uudet leikkikuntosalilaitteet!

31.3.2016

Pienen lapsen ei kuulu nostaa painoja tai hikoilla juoksumatolla, mutta leikkimielisillä kuntoiluvälineillä lapsi voi tehdä samoja harjoituksia kuin salissa kuntoilevat vanhemmat. Kuntoiluvälinemme ovat hauskoja ja oikeiden laitteiden näköisiä. Ne eivät rasita lapsen kehoa, ovat turvallisia ja pehmeistä materiaaleista tehty. 

Lue lisää

Nämä julkkikset omistavat Rainbowin leikkipaikan!

7.3.2016

-Bill Gates

-Barack Obama

-Arnold Schwartzenegger

-Brad Pitt & Angelina Jolie

-Wayne Gretsky

-Britney Spears

Lue lisää

Toygroup osallistuu Myymälämessuihin Helsingissä 16.-17.3

29.2.2016

Toygroup osallistuu Myymälämessuihin Helsingissä 16.-17.3.2016. Messuilla Toygroupilla on ensimmäistä kertaa uudet Muumi-teemaiset kosketusnäyttöpelit ja sisäleikkipaikat esillä. Löydät meidät osastolta 3d16.

Lue lisää

Toygroupin sisäleikkipaikkojen ja kosketusnäyttöjen uusina hahmoina muumit

22.2.2016

Toygroup on allekirjoittanut lisenssisopimuksen Muumi-hahmojen yksinomaisena edustajana toimivan Bulls Presstjänst AB:n kanssa. Sopimus antaa Toygroupille oikeuden valmistaa ja markkinoida Muumi-aiheisia sisäleikkipaikkoja sekä kotimaassa että kansainvälisesti.   

 

Lue lisää

Toygroup lahjoitti kosketusnäyttöpelin ryhmäperhepäivähoitoon

13.1.2016

Toygroupin hyväntekeväisyyskohde tänä vuonna oli ryhmäperhepäivähoito Toivolan Tenavat Turussa, jonne lahjoitettiin kosketusnäyttöpeli Magic Wall. Kosketusnäyttöpelistä on tullut positiivista palautetta ja siitä onkin tullut päivähoidossa harvinaista herkkua, jota saa käyttää sadepäivinä.

Lue lisää

Tougroup mukana toteuttamassa uudistuneen Kauppakeskus Myllyn leikkialuetta

2.12.2015

Uudistettu kauppakeskus Mylly avattiin marraskuussa asiakkaille, ja samalla myös uusi lasten leikkialue, joka löytyy uuden osan toisesta kerrroksesta. Lapsia viihdyttävät leikkialueella esimerkiksi poniratsumme, jotka ovat jo vähän isompien  lasten suosikki. Leikkialueella on myös kosketusnäyttöpelejämme. 

Lue lisää

Asiakaskokemus risteilymaailmasta

11.9.2015

Leikkipaikkamme ja tuotteemme olivat kesän aikana Summer Center-kampanjana asennettuna kaikkiin Tallink Siljan risteilyaluksiin. Siitä saatu palaute alusten henkilökunnalta ja asiakkailta on erittäin positiivinen.

Lue lisää

Tuoteuutuuksia - Kosketusnäyttöpelit

25.8.2015

Tarjoamme nyt kosketusnäyttöpelejä täysin litteillä näytöillä. Nämä helppohoitoiset ja hyvännäköiset näytöt löytyvät 17 tuumaisena konsolikäyttöön sekä 22 tuumaisena seinä-kiinnitykseen.

Lue lisää

Toygroup vahvistaa ulkoleikkipaikkatoimintaansa

24.8.2015

Toygroup on allekirjoittanut yhdysvaltalaisen Rainbow Play Systemsin kanssa maahantuontisopimuksen, jolla Toygroupista tulee yksinoikeudella Rainbowin valtuutettu edustaja Suomessa. Suomen johtava sisäleikkipaikkatoimittaja vahvistaa tehdyllä sopimuksella asemansa myös ulkoleikkipaikkamarkkinoilla.

Lue lisää

Toygroup laajenee Norjaan

24.6.2015

Toygroup laajentaa toimintansa avaamalla toimipisteen Norjaan. Toygroup Norge toimii Stavangerista käsin ja toimintojen vetäjäksi on nimitetty Tor Gudmestad. Gudmestadilla on pitkä kokemus lelu- ja leikkipaikka-alalta. Toygroupin tarkoitus on toimia Norjassa samalla periaatteella kuin Suomessa, tarjoamalla kokonaisvaltaisia, avaimet käteen ratkaisuja ja alan parhaita tuotteita.

Lue lisää

Leikkipaikkaratkaisumme viihdyttävät kesämatkailijoita Tallink Silja laivoilla

24.6.2015

Meillä on ollut ilo päästä toteuttamaan Tallink Siljan laivojen Summer Center leikkipaikat tänä kesänä. Leikkipaikat ovat nyt asennettu ja ne ovat asiakkaiden käytössä kesäkauden ajan Serenade, Symphony, Baltic Queen, Baltic Princess, Victoria, Isabelle, Romantika sekä Galaxy laivoilla. 

Lue lisää

Toygroup osallistuu Euro Attractions Show -messuilla Göteborgissa 6.-8.10.2015

16.6.2015

Euro Attractions Show -messut järjestetään 6.-8.10.2015 Göteborgissa, Ruotsissa. Messuihin osallistuvat huvipuisto- ja leikkipaikka-alan yritykset. Olemme messuilla mukana omalla osastolla, löydät meidät osastolta F254, ensimmäisestä kerroksesta.

 

Lue lisää

Hesburger Turku Kupittaalla avattu uusi upea leikkimaa

23.4.2015

Toteutimme Hesburger ravintolaan Turussa Kupittaalla uuden leikkimaan, joka hakee vertaistaan. Tässä leikkimaassa lapsilla on käytössään monta erilaista aktiviteettia, esimerkiksi kenttä-, jalka-, tai koripallon pelaaminen, kiipeilyseinä, fastball-peli, karuselli, kosketusnäyttöpeli ja leikkipaikka liukumäellä.

Lue lisää

Toygroup toteuttaa Tallink Siljan leikkipaikat kesäkaudella 2015

23.4.2015

Meillä on ilo päästä toteuttamaan Tallink Siljan laivojen Summer Center leikkipaikat tulevana kesänä. Leikkipaikat ovat asiakkaiden käytössä kesäkauden ajan Serenade, Symphoy, Baltic Queen, Baltic Princess ja Galaxy laivoilla. Summer Center leikkipaikat rakennetaan konferenssitiloihin Harri Hylje-teemalla. Leikkipaikkoihin mahtuvat seikkailurata, pallomeri, hevosrata, ilmakiekko, kosketuspelejä sekä paljon muuta.

Lue lisää

Leikkipaikka toimitiloihin? Näin se toimii

20.4.2015

Leikkipaikan rakentaminen ei vaadi suurta tilaa saati investointeja, mutta tuo nopeita tuloksia asiakasviihtyvyyteen ja asiakasvirtoihin. Jos siis käytössäsi on 4-6m2 neliötä hukkatilaa niin jo muutaman sadan euron kuukausipanostuksella saat toimivan leikkipaikan. Välineitä voi vuokrata myös yksitellen, esimerkiksi pelkän kosketusnäytön.

 

Lue lisää

Tuoteuutuuksia - Urheilusimulaattori tuo iloa myös aikuisille lapsille

3.3.2015

Toygroup on laajentanut tuotevalikoimansa sisältämään myös urheilusimulaattoreita. Visual Sport Systemsin Multisport -simulaattori tuo aidon urheilukokemuksen liiketoimintapaikallesi. Tämä on markkinoiden ainoa simulaattori joka yhdistää erilaisia harrastuksia kuten golfin, jalkapallon, jääkiekon, pesäpallon ja koripallon.

Lue lisää

Tervetuloa Myymälä 2015 messuille tapaamaan meitä

15.2.2015

Suomen suurin kaupan alan ammattitapahtuma, Myymälä 2015, järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 25-26.2. Toygroup on mukana tapahtumassa omalla osastollaan. Tulee tapaamaan meitä ja kuulemaan miten ratkaisumme voivat kasvattaa sinun asiakasvirtojasi. Esittelemme uusinta uutta sisäleikkipaikkatarvikkeiden rintamalta. Tervetuloa tapahtumaan maksutta vieraanamme.

Lue lisää

Toygroup jo 25 vuotta lasten viihtyvyyden ja lisäkaupan puolesta

30.1.2015

Tiedämme jo 25 vuoden kokemuksella toisaalta mikä stimuloi lapsen leikkiä ja kehitystä sekä toisaalta minkälaiset leikkipaikkaratkaisut ovat kestäviä ja turvallisia. Olemme lasten suureksi iloksi toimittaneet ratkaisuja ympäri Suomea mm kauppakeskuksiin, kauppaketjuille, varustamoille, ravintoloille, hotelleille, apteekeille, kylpylöille, lentokentille ja kiinteistöyhtiöille. 

Lue lisää

Kuulumisia Instagramissa