Aktuellt

En familjevänlig check-in med våra produkter

24.5.2017

När en kund anländer till ett hotell, är väntetiden för check-in ofta rätt lång. Det här kan leda till att familjens barn blir trötta, uttråkade och sura. I sin tur blir föräldrarnas väntetid otrevlig, vilket inverkar på hur de utvärderar hotellet.

Vi har nu en lösning till detta. Genom att placera en liten lekplats nära receptionsdisken får barnen en rolig väntetid medan de är inom föräldrarnas synhåll. 

Läs mer

Toygroup hämtar ett nytt lekplatskoncept till Finland

4.4.2017

Vi har skrivit under ett kontrakt med svenska Rodeco Ab som gör Toygroup till Rodecos produkters representant med ensamrätt i Finland. Rodeco är ett familjeföretag som funnits i branschen över 40 år. Företaget producerar helheter för spainrättningar samt lekplatser för offentliga utrymmen. 

Läs mer

Vi öppnade en mångsidig lekplats i Edens spahotell

31.1.2017

Vi öppnade en mångsidig lekplats i Cumulus Resort Eden i Nokia. Lekplatsens tema är naturligt nog ett havstema. Under spasemestern behöver barnen olika slags aktiviteter, så det gäller att hitta ett lämpligt ställe. I Eden finns bland annat en klätterställning, en klättervägg, en spelhörna och ett lufthockeybord.

Läs mer

Toygroup bygger igen lekplatser på Tallink Siljas båtar

30.5.2016

Vi har glädjen att förse Tallink Siljas båtar med deras Summer Center lekplatser igen den här sommaren. Lekplatserna installeras och är till kundernas förfogande under sommaren på Serenade, Symphony, Baltic Queen, Baltic Princess, Victoria, Isabelle, Romantika, Europa samt Galaxy båtarna.

Läs mer

Toygroups nya lekträningsredskap

4.4.2016

Barn ska inte lyfta vikter eller svettas på en löpmatta, men med lekfulla träningsredskap kan barnen göra samma övningar som föräldrarna på gymmet.

Våra träningsredskap är roliga och liknar riktiga redskap. De är inte påfrestande för barnets kropp, de är säkra och de är gjorda av mjukt material.

Läs mer

Dessa kända personer äger en Rainbow lekplats!

7.3.2016

-Bill Gates

-Barack Obama

-Arnold Schwartzenegger

-Brad Pitt & Angelina Jolie

-Wayne Gretsky

-Britney Spears

Läs mer

Toygroup lanserar Mumin-inomhuslekplatser

25.2.2016

Toygroup har undertecknat ett licensavtal med Bulls Presstjänst AB, Mumin-figurernas exklusiva agent. Avtalet ger Toygroup rätten att producera och marknadsföra Mumin-relaterade inomhuslekplatser på den nordiska marknaden.  

Läs mer

Toygroup donerade pekskärmsspel

13.1.2016

Toygroups välgörandemål i år var gruppfamiljedagvården Toivolan Tenavat i Åbo. Toygroup donerade en pekskärm (Magic Wall) till dagvården. Pekskärmsspelen har fått positiv feedback och har blivit ett roligt tidsfördriv under regniga dagar. 

Läs mer

Produktnyheter – Pekskärmsspel

25.8.2015

Nu erbjuder vi pekskärmsspel på fullständigt platta skärmar. Skärmarna är snygga och lättskötta. De finns i 17 tums storlek för konsolbruk och i 22 tums storlek för montering på väggen. 

Läs mer

Toygroup stärker sin verksamhet inom utomhuslekplatser

24.8.2015

Toygroup har undertecknat ett importkontrakt med amerikanska Rainbow Play Systems, som ger Toygroup status som exklusiv och ackrediterad distributör av deras produkter. Således stärker Finlands ledande inomhuslekplatsproducent sin position även på utomhuslekplatsmarknaden.

Läs mer

Toygroup expanderar till Norge

24.6.2015

Toygroup expanderar sin verksamhet genom att öppna kontor i Norge. Toygroup Norge fungerar i Stavanger och Tor Gudmestad har utnämnts att leda verksamheten. Gudmestad har lång erfarenhet av leksaks- och lekplatsbranschen. Toygroups avsikt är att i Norge fungera med samma princip som i Finland, genom att erbjuda heltäckande lösningar samt branschens bästa produkter.

Läs mer

Våra lekplatser underhåller sommarresenärer på Tallink Siljas båtar

24.6.2015

Vi har haft glädjen att förse Tallink Silja båtarna med deras Summer Center lekplatser den här sommaren. Lekplatserna är nu installerade och är till kundernas förfogande under sommaren på Serenade, Symphony, Baltic Queen, Baltic Princess, Victoria, Isabelle, Romantika samt Galaxy båtarna.

Läs mer

Toygroup deltar i Euro Attractions Show -mässan i Göteborg 6.-8.10.2015

16.6.2015

Euro Attractions Show -mässan hålls 6.-8.10.2015 i Göteborg, Sverige. I mässan deltar olika företag i nöjespark- och lekplatsbranschen. Vi har en egen avdelning på mässan, du hittar oss i avdelning F254 på första våningen.

Läs mer

Toygroup redan 25 år för barnens trivsel och ökad försäljningspotential

30.1.2015

Med redan 25 års erfarenhet vet vi för det första vad som stimulerar barnets lek och utveckling och för det andra vilka lekplatslösningar som är hållbara och säkra. Till barnens stora glädje har vi levererat lösningar runtom i Finland och Baltikum, bland annat till shoppingcenter, affärskedjor, rederier, restauranger, hotell, apotek, span, flygplatser och fastighetsbolag.

Läs mer

Kolla in våra nya lekplatser på Instagram!