Gung- och karusellautomater

 

Öka din försäljning!

Gung- och karusellautomaterna erbjuder barnet en stund av glädje vid sidan av shoppandet, samtidigt som man själv kan vila en stund och till exempel avnjuta en kopp kaffe. Det lönar sig att placera automaterna vid sådana platser där kundströmmarna är tillräckligt stora.

Vi levererar välkända och kvalitativa automater från Falgas Commersial. De är producerade i Europa och uppfyller således EU:s säkerhetsbestämmelser.   

 

Vi erbjuder tre olika möjligheter:

1. Myntbaserade automater. Automaterna är i första hand hyresautomater. De förutsätter tömning av kassa och service, vilket vi sköter som en del av vårt tjänstepaket. Beställaren får en del av inkomsterna.

2. Stamkortsbaserade automater. Automaterna ägs av oss och vi ansvarar för all service. Beställaren betalar en månatlig hyra baserad på automatens storlek.

3. Egna automater. Beställaren köper automaten och kan således själv bestämma om den fungerar med mynt, stamkort eller om den fungerar gratis. Vi fakturerar endast för servicebesök. Beställaren ansvarar för automatens eltillförsel.