Kosketusnäyttöpelit

 

Hauskaa ajanvietettä – tai hyödyllistä tiedon jakamista!

Pieneen tilaan mahtuva ja helppokäyttöinen. Interaktiiviset kosketusnäyttöpelit ovat joko seinälle asennettavia pelikonsoleita (Magic Wall) tai lattialla seisovia pelikonsoliyksiköitä (Kids Corner). Kosketusnäytöt ovat naarmuuntumatonta TFT kosketuslevyä ja IntelliTouch teknologiaa. Niiden optinen laatu on erinomainen ja ne ovat kestäviä, turvallisia ja helppo puhdistaa kovassakin käytössä. Näytöt voi istuttaa erilasiin kehyksiin, laitteisiin ja ympäristöihin.

Meiltä löytyy paljon vaihtoehtoja, mutta kokonaisuuden voi myös räätälöidä juuri sen näköiseksi kuin haluaa, esimerkiksi omien värien, logojen ja maskottien mukaan.

Kosketusnäyttöpelit sopivat pieneen tilaan ja niitä on helppo asentaa  ja siirtää (plug-and-play). Myös näytön sisältöä voi suunnitella erikseen, esimerkiksi niin, että siinä voi jakaa hyödyllistä tuoteinformaatiota. Meiltä löytyy 24 lisenssivapaata peliä, jotka on suunnattu 3-12-vuotiaille. Peleissä yhdistyy hauskuus, luovuus, tarkkuus, havainnointi, keskittyminen ja looginen ajattelu. Niihin löytyy yli 20 kieliversiota.

Odottelusta mukava ajanviete!