Sisäleikkipaikat

 

Määrittele leikkipaikalle tila – Me hoidamme loput!

Pallomeri, kiipeilyseinä, liukumäki, kosketusnäyttöpelit - Kaikki nämä ja paljon muuta yhdistyvät sisäleikkipaikkaratkaisuissamme. Leikkipaikan rakentaminen ei vaadi suurta tilaa saati investointeja, mutta tuo nopeita tuloksia asiakasviihtyvyyteen ja asiakasvirtoihin. 

Toimitamme leikkipaikkaratkaisuja neljän neliömetrin leikkinurkista satojen neliömetrin toimintapuistoihin. Meidän valmistamat sisäleikkipaikat ovat Soft Modular Play rakennetta, mikä on Euroopan yleisimmin käytetty sisäleikkipaikka-rakenne. Teräsrunkoiset ja foam-pehmusteiset leikkipaikat ovat näyttäviä, kestäviä ja turvallisia. Leikkipaikat suunnitellaan ja mitoitetaan yksilöllisesti kohteeseen sopivaksi sekä asiakkaan värejä ja logo-toivomuksia huomioiden. Suosituin hinnoittelumallimme on kuukausivuokra, mutta leikkipaikat ja välineet voi halutessa ostaa myös omaksi. Leikkipaikkamme ja välineemme ovat turvallisia ja huoltovapaita, kuukausivuokraan sisältyy huoltopalvelu.

 

Leikkipaikkatoimituksen vaiheistus:

1. Tilan määritys: Räätälöimme Soft Modular-leikkipaikan asiakkaan tiloihin sopivaksi.

2. Lisävarusteiden määritys: Tarjoamme sopivat lisävarusteet valikoimastamme. 

3. Ratkaisu: Suunnittelemme ja piirrämme Soft Modular-leikkipaikan asiakkaan tarpeen mukaan.

4. Tarjous: Teemme kustannuslaskelman osista ja pystytyksestä ja mahdollisesta rahoituksesta.

5. Pystytys: Asiantuntijamme pystyttävät vaivattomasti leikkipaikan asiakkaan tiloihin.

6. Huolto: Varmistamme, että leikkipaikka toimii moitteettomasti myös käyttöönoton jälkeen.

 

Pop-up -leikkipaikat

Meiltä saa kiinteiden leikkipaikkojen lisäksi myös pop-up -leikkipaikkoja. Erikokoiset leikkialueet valmistetaan lasikuidusta ja EPDM-kumirouheesta. Valikoimasta löytyy pieniä, siirrettäviä pop-up-ratkaisuja, mutta myös isompia kokonaisuuksia. Myös pop-up-leikkipaikat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Leikkipaikkojen valmistaja on ruotsalainen Rodeco.

Leikkialueet sopivat matalan muotonsa vuoksi erinomaisesti esimerkiksi kauppakeskuksiin. Pop-up-ratkaisut ovat kooltaan 2-25 m2 ja helppoja siirtää paikasta paikkaan. Leikkipaikat sisältävät aktiviteetteja eri-ikäisille lapsille ja niitä saa myös meidän kosketusnäyttöpeleillä. Toimitamme myös lasikuidusta tehtyjä kokonaisuuksia kylpylöille.

Esimerkkejä leikkipaikoista