Toygroup toteuttaa Tallink Siljan leikkipaikat kesäkaudella 2015

23.4.2015

Meillä on ilo päästä toteuttamaan Tallink Siljan laivojen Summer Center leikkipaikat tulevana kesänä. Leikkipaikat ovat asiakkaiden käytössä kesäkauden ajan Serenade, Symphoy, Baltic Queen, Baltic Princess ja Galaxy laivoilla. Summer Center leikkipaikat rakennetaan konferenssitiloihin Harri Hylje-teemalla. Leikkipaikkoihin mahtuvat seikkailurata, pallomeri, hevosrata, ilmakiekko, kosketuspelejä sekä paljon muuta.

Tallink Siljan teettämän tutkimuksen mukaan lapsiperheiden matkan aikataulu ja kohde päätetään hyvin pitkälti lasten ehdoilla. Yhä useammin perheen pienimmät ovat myös mukana itse päätöksenteossa. Lapset selvittävät matkakohteen mahdollisuuksia ja neuvottelevat sitten vanhempien kanssa, mitä kaikkea matkalla tehdään. Kesällä lapsiperheiden osuus matkustajista on yli 60 prosenttia ja siksi onkin tärkeää että kaiken ikäisille lapsille löytyy mieleistä tekemistä laivamatkan ajaksi.  

”Kesällä Tallink Siljan laivat ovat lastattu perheen pienempien suurimmilla suosikeilla ja Summer Center –leikkimaailmat ovat erittäin tärkeä osa tätä kesätarjontaamme. Haluamme tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin ja Summer Centerit ovatkin tukeneet tätä tarvetta erinomaisesti. Toygroup on ollut luotettava yhteistyökumppani, joka on toteuttanut tarpeitamme ja toiveitamme ammattitaitoisesti ja joustavasti”, kertoo Tallink Siljan viihteestä vastaava Kati Heiniö.