Toygroup vahvistaa ulkoleikkipaikkatoimintaansa

24.8.2015

Toygroup on allekirjoittanut yhdysvaltalaisen Rainbow Play Systemsin kanssa maahantuontisopimuksen, jolla Toygroupista tulee yksinoikeudella Rainbowin valtuutettu edustaja Suomessa. Suomen johtava sisäleikkipaikkatoimittaja vahvistaa tehdyllä sopimuksella asemansa myös ulkoleikkipaikkamarkkinoilla.

Vuonna 1985 perustettu Rainbow Play Systems on yli miljoonan leikkipaikan toimituksillaan yksi maailman suurimpia ulkoleikkipaikkaratkaisujen valmistajia. Yhtiön periaate on toimittaa markkinoiden turvallisimmat, kestävimmät ja laadukkaimmat leikkipaikat. Kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun USA:ssa. Rungot valmistetaan uusiutuvasta kalifornialaisesta Redwood-puusta. Rainbowin laajasta valikoimasta löytyy tuotteita ja modulaarisia ratkaisuja, sekä julkiseen että yksityiskäyttöön.

”Olemme toimittaneet ulkoleikkipaikkoja satunnaisesti, mutta tällä sopimuksella pyrimme kasvattamaan tuotevalikoimaamme oleellisesti tarjoamalla sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja ulkokäyttöön. Rainbow on Toygroupille sopiva partneri, koska sen tuotteet edustavat Toygroupille tärkeitä arvoja, kuten kestävyyttä, joustavuutta ja turvallisuutta. Rainbowin tuotteet eivät ole markkinoiden halvimpia mutta uskoaksemme parhaita. Niillä palvelemme ensisijaisesti laatu- ja turvallisuushakuisia ostajia. Kun kyse on lapsille suunnatuista tuotteista, laadun suhteen ei voi tehdä kompromisseja”, sanoo Joni Lindell, Toygroupin perustaja ja toimitusjohtaja.

Lisätietoja: joni.lindell@toygroup.fi / puh. 0400 823932