Toygroupin sisäleikkipaikkojen ja kosketusnäyttöjen uusina hahmoina muumit

22.2.2016

Toygroup on allekirjoittanut lisenssisopimuksen Muumi-hahmojen yksinomaisena edustajana toimivan Bulls Presstjänst AB:n kanssa. Sopimus antaa Toygroupille oikeuden valmistaa ja markkinoida Muumi-aiheisia sisäleikkipaikkoja sekä kotimaassa että kansainvälisesti.   

Toygroup lisää kauppakeskuksille, hotelleille, ravintoloille ja kylpylöille suunnattua tuotevalikoimaansa ja tuo markkinoille kevään aikana Muumi-sisäleikkipaikkoja ja -kosketusnäyttöpelejä.

Muumi-leikkipaikat voidaan suunnitella täysin asiakkaiden toivomusten mukaisiksi ja kokonaisuus on mahdollisuus kuvittaa Muumi-hahmoilla. Kooltaan leikkipaikat voivat olla pieniä, muutaman neliön leikkinurkkauksia tai isoja, sadan neliön leikkialueita.

Leikin ja luovuuden yhdistävät Muumi-kosketusnäyttöpelit voi asentaa lattialle tai kiinnittää seinään. Valikoimassa on monia erilaisia mielikuvitusta aktivoivia pelejä, jotka voi päivittää myös nyt jo käytössä oleviin Toygroup-kosketusnäyttöpeleihin.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme leikkipaikkaratkaisuja lasten viihdyttämiseksi ja asiakasvirtojen lisäämiseksi. Muumi on erittäin tunnettu hahmo maailmalla ja uskomme sen lisäävän tuotteittemme vetovoimaa. Leikkipaikkaratkaisumme saavat Muumin myötä oman identiteetin, jonka luomiin hahmoihin lasten on helppoa samaistua. Tuotevalikoimamme laajentumisen ja kansainvälistymisemme myötä Toygroup on kasvanut voimakkaasti kahden viime vuoden aikana ja olemme voineet palkata uusia työntekijöitä. Askel kansainvälisestikin kiinnostavien Muumi-hahmojen maailmaan on jatkoa ”Jos lapsi saa valita” -strategiamme jalkauttamisessa”, kertoo Joni Lindell, Toygroupin perustaja ja toimitusjohtaja.

Lisätietoja: Joni Lindell, puh 0400 823932, joni.lindell@toygroup.fi