Rainbow ulkoleikkipaikat yksityiseen käyttöön

Tervetuloa kokeilemaan ulkoleikkipaikkoja toimistomme pihalla Voivalantiellä!

Lasten unelmaleikkipaikka kotipihalle

Periaatteemme on tarjota markkinoiden turvallisimmat, kestävimmät, laadukkaimmat ja monipuolisimmat ulkoleikkipaikat. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima tuotteita ja modulaarisia ratkaisuja omalle kotipihalle.   

Edustamme yhdysvaltalaista Rainbow Play Systemsiä, joka on maailman johtava ulkoleikkipaikkatoimittaja. Ympäri maailmaa lapset rakastavat Rainbowta ja vanhemmat luottavat Rainbowiin. Kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun ja laadusta tinkimättä USA:ssa. Rungot valmistetaan uusiutuvasta kalifornialaisesta Redwood puusta.  

Miksi valita Rainbow?

  1. Laatu. Tuotteet ovat tehty parhaista materiaaleista ja tiukkoja normeja noudattaen. Ne ovat säänkestäviä ja suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle. Rainbow on hyvä valinta jos lapsen turvallisuus on prioriteetti yksi eikä laadusta haluta tinkiä. Laadun takaamme myös antamalla markkinoiden pisimmän takuun.
  2. Monipuolisuus ja modulaarisuus. Valikoimastamme voi valita erilaisia lapsen mielikuvitusta stimuloivia rakenteita ja niihin sopivia keinuja, kiipeilytelineitä, liukuratoja, köysiratoja, leikkipaneeleja, hiekkalaatikoita ja tarvikkeita. Aloita pienestä ja lisää tai vaihda osia tarpeen mukaan. Meiltä löytyy pienempiä ratkaisuja sekä viihdekeskuksia kymmenien lapsien samaan aikaiseen hauskutteluun.
  3. Ekologisuus. Tuotteet valmistetaan uusiutuvasta raaka-aineesta ja mahdollisimman ympäristöystävällisiä menetelmiä käyttäen. Jokaista kaadettua puuta kohden istutetaan viisi uutta puuta.

Tämän lisäksi toimimme avaimet käteen periaatteella, hoidamme leikkipaikan suunnittelun ja asennuksen kätevästi ja nopeasti. Huomioimme turva-alustaan ja turva-alueisiin liittyvät asiat. Leikkipaikkoja voi myös asentaa itse jos niin haluaa.