Meistä

Toygroup on vuonna 1989 perustettu vakavarainen perheyritys, joka on saavuttanut johtavan aseman Suomen sisäleikkipaikkavälineiden markkinoilla. Tarjoamme välineitä ja kalusteita sisä- ja ulkoleikkipaikoille, kosketusnäyttöpelejä, leikkipaneeleita, keinuautomaatteja ja karuselleja. Tuotevalikoimaamme kuuluu sekä omia että alan johtavien kansainvälisten toimittajien tuotteita. Tarjoamme myös suunnittelu-, asennus-, huolto- ja rahoituspalveluita.

 

Filosofia ja lupauksemme: Lasten viihtyvyydestä lisää kauppaa

25 vuoden kokemuksella tiedämme mikä stimuloi lapsen leikkiä ja kehitystä sekä minkälaiset leikkipaikkaratkaisut ovat kestäviä ja turvallisia. Tiedämme myös, että tyytyväiset ja iloiset lapset tekevät vanhemmista tyytyväisiä ja iloisia mikä edelleen suosii yrityksiä ja organisaatioita, jotka ovat investoineet leikkipaikkoihin.

Olemme lasten suureksi iloksi toimittaneet ratkaisuja ympäri Suomea mm. kauppakeskuksiin, kauppaketjuille, varustamoille, ravintoloille, hotelleille, apteekeille, kylpylöille, lentokentille ja kiinteistöyhtiöille. Kyseisten toimipaikkojen vetovoima, asiakasvirrat ja myynti ovat todistetusti kasvaneet suhteellisen pienillä investoinneilla, joiden takaisinmaksu on ollut nopea.

 

Kolme syytä valita Toygroup

Osaaminen

Olemme Suomen vanhin ja kokenein sisäleikkipaikkojen toimittaja, jolla on vankka ymmärrys siitä mikä puree lapsiin ja miten saadaan vetovoimaa lapsiperheille.

Laaja valikoima

Meillä on muunneltavia ja helppohoitoisia ratkaisuja joka lähtöön, pienistä nurkkaratkaisuista satojen neliöiden leikkialueisiin kaiken ikäisille lapsille.

Helppous

Asiakas määrittelee leikkipaikalle tilan ja me räätälöimme lopun avaimet käteen -periaatteella.