Yhteistä ja yhdenvertaista liikuntapelaamista

Hauskoja ja esteettömiä aktiviteetteja pieneenkin tilaan

Tuotteemme sopivat kaikille iästä ja toimintakyvystä riippumatta. Liikuntapelaaminen kokoaa niin pienet kuin isommatkin perheenjäsenet liikkumaan yhdessä. Laaja ja päivittyvä pelivalikoima tarjoaa hauskaa liikunnallista viihdettä myös säännöllisille kävijöille. Tuotteidemme äärellä koetaan hengästyttäviä elämyksiä - aktiivista ruutuaikaa parhaimmillaan!

iWall

Innovatiivinen yhdistelmä hauskuutta ja liikuntaa

iWall on interaktiivinen ja pelkästään liikesensoreilla ohjattava liikuntapeli – ohjaimia ei tarvitse! Laaja valikoima erityyppisiä pelejä rauhallisista vauhdikkaisiin ja sykettä nostaviin peleihin saa kävijät pelaamaan yhdessä.

Täysin liiketunnistimella toimiva teknologia ja pelit, jotka ovat pelattavissa myös mm. pyörätuolista käsin, takaavat että jokainen voi osallistua ja pitää hauskaa toimintakyvystä riippumatta. iWallin avulla on helppo muuntaa tila toiminnalliseksi: asentaminen ei edellytä remonttia ja iWall tarvitsee tilaa käytettäessä vain noin 9 neliömetriä!

tapWall

Aktiivisia pelejä perheen pienimmille yksin tai yhdessä

Lasten on helppoa ja vaivatonta käyttää tapWallia. Se sisältää erilaisia kosketusnäyttöpelejä, jotka pitävät perheen pienimmät viihdytettyinä ja aktiivisina. tapWall sopii hyvin erittäin pieniin tiloihin, eivätkä tilat vaadi remonttia ennen asennusta. tapWall on ihanteellinen esimerkiksi sisäleikkipuistoihin ja erilaisille lasten leikkialueille. tapWall ei vaadi henkilökuntaa ja sen käyttäminen ei vaadi valvontaa.

cycloBEAT

Vauhdikas aktiviteetti istumapyörillä

cycloBEAT on vauhdikas sisäpyöräilyaktiviteetti, joka sopii erinomaisesti nuorille ja aikuisille. cycloBEAT tempaa myös perheet mukaan yhteisen hauskanpidon äärelle.

cycloBEAT on vauhdikas  peli, joka tuo moottoripyöräkilpailut ja lentävät lohikäärmeet turvallisesti sisätiloihin. Kompaktin kokonsa ansiosta se vie vain vähän tilaa halusitpa vain yhden tai kaikki neljä pyörää. cycloBEAT on suunniteltu julkisiin tiloihin ja sitä on helppo ja turvallista käyttää.

Vauhdikas sisäpyöräilyaktiviteetti on erityisen hauska nuorille. Pyörän tuottama teho siirtyy reaaliajassa esimerkiksi virtuaalimoottoripyörään. Painikkeiden avulla pelaajat voivat toimittaa pizzoja avoimessa maailmassa ja tehdä temppuja kilpaillessaan motocross-pyörillä. Nopeatempoiset pelit nostattavat sykettä ja haastavat ystäviä ottamaan selvää siitä kuka on taitavin.

Sisäpyöräily ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

runBEAT

Juoksemisen helppoutta ja hauskuutta

runBEAT on kompaktin kokoinen liikuntapelituote, joka on varustettu moottoroimattomalla juoksumatolla. runBEAT innostaa nuoria ja aikuisia kilpailemaan kerta toisensa jälkeen. Pelattavana on aina lumoavia pelejä, koska päivitämme sisältöä säännöllisesti ja automaattisesti.

runBEATin avulla tuot pitkät juoksuradat ja lohikäärmeseikkailut sisäleikkipuistoihin. runBEATin moottoroimaton juoksumatto toimii ilman ulkoista virtaa. Yhteys kioskiin on täysin langaton. Tämän ansiosta juoksumattoja on helppo siirtää minne vain ilman johtojen ja kaapeleiden selvittelyjä. runBEAT on kaiken kaikkiaan helppoa ja vaivatonta käyttää.

runBEAT sopii yli 7- vuotiaasta eteenpäin, mutta erityisesti nuorille, jotka rakastavat ylittää itsensä ja haastaa toisiaan kisailun merkeissä!

Juokseminen runBEATilla on aina myös sosiaalista, koska siihen osallistuvat pelaajien lisäksi myös muut seuraamaan ja kannustamaan pelaajia.