En familjevänlig check-in med våra produkter

När en kund anländer till ett hotell, är väntetiden för check-in ofta rätt lång. Det här kan leda till att familjens barn blir trötta, uttråkade och sura. I sin tur blir föräldrarnas väntetid otrevlig, vilket inverkar på hur de utvärderar hotellet.

Vi har nu en lösning till detta. Genom att placera en liten lekplats nära receptionsdisken får barnen en rolig väntetid medan de är inom föräldrarnas synhåll.

Våra produkter är lätta att flytta från ställe till ställe, så du behöver inte bestämma en exakt plats för lekplatsen på förhand. Produkterna fås i vilken färg och vilket tema som helst, och lämpar sig därmed för inredning som inredning.

Senaste artiklar

Vi lanserar Angry Birds-inomhuslekplatser

Vi har skrivit på ett licenskontrakt med Rovio Entertainment, företaget bakom globalt kända Angry Birds -varumärket. Kontraktet ger Toygroup rätten att tillverka inomhuslekplatser och andra redskap med Angry Birds-tema. Angry… Läs mera

Tallink Siljas sommarlekplatser är klara för lek

Vi har som vanligt levererat Tallink Siljas Summer Center-lekplatser till barnens stora glädje. Du hittar våra lekplatser på färjorna Symphony, Serenade, Europa, Baltic Princess och Galaxy. Lekplatserna lämpar sig för… Läs mera