Om oss

Toygroup är ett familjebolag som varit i lekplatsbranschen sedan 1989. Vi har etablerat oss som marknadsledare i Finland inom kategorin inomhuslekplatser, även om vi också kan erbjuda produkter och lösningar för utomhusbruk. Vi har ett stort sortiment av lösningar, som dels inkluderar egna produkter samt dels produkter frän välkända internationella leverantörer. Vi kan erbjuda kompletta och skräddarsydda paket med planering, design, montering och service. Sedan 2014 är vi också aktiva på den svenska marknaden.

Vår filosofi och vårt löfte: Nöjda barn leder till mer försäljning

Vår paroll är ”Om barnet får välja”. Med 30 års erfarenhet vet vi dels vad som stimulerar barnets lek och utveckling och dels hurudana lösningar som är säkra och trygga. Nöjda och glada barn leder till nöjda och glada föräldrar vilket i sin tur gynnar företag, organisationer och inrättningar som investerar i lekplatser. Vi har till barnens stora glädje levererat lösningar till affärskedjor, affärscentrum, kryssningsrederier, snabbmatskedjor, hotell, badinrättningar och byggentreprenörer.

Tre orsaker att välja Toygroup

Kunnande
Vi är en av Nordens äldsta och mest erfarna leverantörer av inomhuslekplatser. Vi vet vad barnen gillar och hur man lockar barnfamiljer till ditt ställe.

Sortiment
Vi har anpassbara och lättskötta lösningar för alla behov och för barn av alla åldrar. Vi kan leverera allt från små lekhörn till stora aktivitetscenter.

Enkelt
Kunden bestämmer en plats för lekplasten, vi skräddarsyr resten och erbjuder nycklarna i handen -lösningar.