Roligt tidsfördriv eller ett sätt att sprida nyttig information!

Lätt att använda och ryms i små utrymmen

Våra interaktiva pekskärmar kan antingen installeras på väggen som spelkonsoler (Magic Wall) eller stående på golvet som spelkonsolenheter (Kids Corner).

Pekskärmarna är gjorda av skrapfri TFT-pekplatta med IntelliTouch-teknologi. De har en utmärkt optisk kvalitet och de är hållbara, säkra samt lätta att rengöra även efter hårt bruk. Skärmarna kan placeras i olika ramar, anordningar och omgivningar.

Vi erbjuder många olika lösningar, men vi kan också skräddarsy en helhet som passar kundens önskemål om färger, logo och maskotar. Pekskärmarna lämpar sig för små utrymmen och de är lätta att installera och flytta (plug-and-play). Skärmarnas innehåll kan också planeras enligt kundens önskemål, t.ex. så att man kan sända egen produktinformation via dem.

Vi erbjuder 24 licensfria spel som lämpar sig för 3-12-åringar. I de roliga spelen kombineras kreativitet, noggrannhet, uppmärksamhet, koncentration och logiskt tänkande. Det finns över 20 språkversioner.

En familjevänlig reception

Pekskärmar lämpar sig även väl för receptionsutrymmen till exempel på hotell och spaenheter samt på alla andra ställen där kunder väntar på sin tur. Pekskärmarna kräver inte mycket utrymme och de kan placeras i näreten av receptionsdisken, så att föräldrarna ser sina barn hela tiden. Därmed har barnen något roligt att göra medan de väntar, utan att de behöver gå till ett avsides lekrum.

När barnen är nöjda är även föräldrarna nöjdare, vilket i sin tur inverkar på till exempel hotellrecensioner.