Toygroup ja CSE Entertainment aloittavat yhteistyön

LEIKIN, LIIKKUMISEN JA UUDEN OPPIMISEN ILOA IKÄRAJATTOMASTI.

Suomen johtava sisäleikkipaikkojen valmistaja Toygroup Finland Oy ja maailmalla tunnettuja liikuntapelituotteita valmistava kajaanilainen CSE Entertainment ovat 1.4.2024 solmineet yhteistyösopimuksen.

Sopimuksen mukaisesti Toygroupilla on oikeus Suomessa markkinoida ja myydä CSE Entertainmentin tuotteita.

Yritysten yhteistyö mahdollistaa leikin, liikunnan ja uuden oppimisen ilon nyt entistä suuremmalle joukolle, kun Toygroupin lasten leikkipaikkatuotevalikoima täydentyy CSE Entertainmentin nuorille ja aikuisille soveltuvilla liikuntapeleillä.

Edes liikehallinnan esteet ja neuropsykiatriset haasteet eivät estä CSE Entertainmentin liiketunnistimella ohjattuihin liikuntapeleihin osallistumista.

Yritysten yhteistyön ansiosta leikin, liikkeen ja pelien elämyksellinen maailma on nyt avoinna esteettömästi ja ikärajattomasti.

Viimeisimmät artikkelit

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Ihanat asiakkaamme! Joulun taika täyttää ympäristömme ja tuo mukanaan lämmintä tunnelmaa. Sen myötä haluamme pysähtyä hetkeksi kiittämään teitä kuluneesta vuodesta. On ollut ilo palvella teitä, ja arvostamme sydämestämme luottamustanne. Haluamme… Lue lisää

MyStarille Toygroupin kiipeilyteline

Tallink Siljan uusimmalle alukselle MyStarille asennettiin Toygroupin toimittama lasten kiipeilyteline. Helsingin ja Tallinnan väliä liikennöivän aluksen Lotte Village -leikkihuone sijaitsee kannella kahdeksan. Lue lisää