Meistä

Toygroup on vuonna 1989 perustettu vakavarainen perheyritys, joka on saavuttanut johtavan aseman Suomen sisäleikkipaikkavälineiden markkinoilla. Tarjoamme välineitä ja kalusteita sisä- ja ulkoleikkipaikoille, kosketusnäyttöpelejä, leikkipaneeleita, keinuautomaatteja ja karuselleja. Tuotevalikoimaamme kuuluu sekä omia että alan johtavien kansainvälisten toimittajien tuotteita. Tarjoamme myös suunnittelu-, asennus-, huolto- ja rahoituspalveluita.

Filosofia ja lupauksemme: Lasten viihtyvyydestä lisää kauppaa

Yli 30 vuoden kokemuksella tiedämme mikä stimuloi lapsen leikkiä ja kehitystä sekä minkälaiset leikkipaikkaratkaisut ovat kestäviä ja turvallisia. Tiedämme myös, että tyytyväiset ja iloiset lapset tekevät vanhemmista tyytyväisiä ja iloisia mikä edelleen suosii yrityksiä ja organisaatioita, jotka ovat investoineet leikkipaikkoihin.

Olemme lasten suureksi iloksi toimittaneet ratkaisuja ympäri Suomea mm. kauppakeskuksiin, kauppaketjuille, varustamoille, ravintoloille, hotelleille, apteekeille, kylpylöille, lentokentille ja kiinteistöyhtiöille. Kyseisten toimipaikkojen vetovoima, asiakasvirrat ja myynti ovat todistetusti kasvaneet suhteellisen pienillä investoinneilla, joiden takaisinmaksu on ollut nopea.

Kolme syytä valita Toygroup

Osaaminen

Olemme Suomen vanhin ja kokenein sisäleikkipaikkojen toimittaja, jolla on vankka ymmärrys siitä mikä puree lapsiin ja miten saadaan vetovoimaa lapsiperheille.

Laaja valikoima

Meillä on muunneltavia ja helppohoitoisia ratkaisuja joka lähtöön, pienistä nurkkaratkaisuista satojen neliöiden leikkialueisiin kaiken ikäisille lapsille.

Helppous

Asiakas määrittelee leikkipaikalle tilan ja me räätälöimme lopun avaimet käteen -periaatteella.

Yritysvastuu

Toygroupilla välitämme siitä, että toimintamme on vastuullista ja luotettavaa, sekä siitä, että luomme lisäarvoa yhteiskunnalle. Ympäristö ja ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Alamme ja käyttäjäkuntamme huomioon ottaen myös tuoteturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Valitsemme ainoastaan luotettavia yhteistyökumppaneita, joiden arvot vastaavat omia arvojamme.

 

Ympäristövastuu

Ympäristöystävällisyys tarkoittaa sitä, että kierrätämme vanhoja leikkipaikkoja ja käytämme niiden osia uudestaan. Pitkäikäiset teräsrungot (teräsputket ja liittimet) kierrätämme kokonaan ja myös muut osat, kuten putkipehmusteet ja puutasot voimme pääosin kierrättää.

 

Turvallisuus

Kaikki leikkipaikkamme täyttävät EN 1176 -standardin. Leikkipaikat valmistetaan kestävästä ja elinikäisestä teräsrungosta. Turvallisuutta lisää myös pehmeä, teräsrungon päälle asennettava putkipehmuste. Leikkipaikoissa on aina standardin mukainen turva-alusta sekä riittävä turva-alue. Asennuksen yhteydessä toimitamme tarvittavat ohjeet ja dokumentit leikkipaikan ylläpitoon. Vaadimme myös alihankkijoiltamme standardien noudattamista.

 

Yhteiskuntavastuu

Haluamme tukea yhteiskuntaa olemalla mukana lähialueemme kuntalaisten arjessa eri tavoin. Alla muutama esimerkki siitä, mitä tämä käytännössä tarkoittaa.

– Valitsemme vuosittain uusia hyväntekeväisyyskohteita, joita tuemme eri tavoin. Useimmiten kohteet sijaitsevat Kaarinan lähiseudulla. Esimerkiksi vuonna 2016 lahjoitimme kosketusnäyttöpelin ryhmäperhepäivähoitolaan Turussa.

– Järjestämme ja osallistumme paikallisiin tapahtumiin. Osallistuimme muun muassa Kaarinan Amazing Race -kilpailuun syksyllä 2016 ja 2017. Kilpailussa koululaiset pääsivät kiertämään paikallisia yrityksiä. Järjestämme myös säännöllisesti omia pihatapahtumia, joissa yksityishenkilöt pääsevät tutustumaan toimintaamme ja tuotteisiimme.

-Tarjoamme vuosittain kesätyö- sekä työharjoittelupaikkoja usealle nuorelle.

– Toimistomme pihalta löytyy useita ulkoleikkipaikkoja, joihin voi tutustua paikan päällä ja jotka ovat paikallisten lasten vapaassa käytössä.

– Toygroup valittiin maaliskuussa 2017 kuukauden yritykseksi Kaarinassa. Kaarinalaiset äänestivät Kaarinan Kehitys Oy:n järjestämässä kilpailussa Toygroupin maaliskuun voittajaksi. Tästä olemme erittäin ylpeitä.

 

Luotettava kumppani

Meillä on Suomen Tilaajavastuu Oy:n myöntämä Luotettava Kumppani -leima sekä korkein luottoluokitus. Leima tarkoittaa, että kuka tahansa voi helposti tarkistaa kaikki tilaajavastuulain edellyttämät tietomme suoraan verkosta. Tämä helpottaa tilaajan työtä huomattavasti, kun kaikki lain vaatimat tiedot löytyvät yhdestä raportista, sen sijaan, että tietoja täytyy poimia useista eri rekistereistä. Esimerkki tilaajavastuu.fi-raportista, joka voi helposti ladata verkosta, löytyy tästä.

 


RPII-sertifiointi

Meillä on sertifioitu leikkipaikkatarkastaja, joka tarkastaa kaikki leikkipaikat niiden turvallisuuden varmistamiseksi. Sertifioidut henkilöt voi tarkistaa tästä.

 

IAAPA-jäsen

Olemme IAAPA:n jäsen vuodesta 2018 lähtien.

 

 

 

Katso meidän laskutustiedot tästä