Suunnittele omannäköinen peliseinäke!

Sopiva seinäke jokaiseen tilaan, tyyliin ja budjettiin.

Peliseinäkkeet eivät vaadi kiinnitystä lattiaan ja ovat siten helppoja siirtää paikasta paikkaan.

Suunnittelemme peliseinäkkeet täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Siten asiakas voi itse päättää seinäkkeen teeman ja värityksen. Myös seinäke yrityksen omalla logolla tai maskotilla onnistuu meiltä.

Kooltaan seinäke voi olla pieni yhden neliön nurkkaus tai useamman metrin pituinen kokonaisuus. Seinäkkeeseen voi kiinnittää esimerkiksi interaktiivisia kosketusnäyttöjä tai mekaanisia pelipaneeleita.

Peliseinäkkeet eivät vaadi kiinnitystä lattiaan ja ovat siten helppoja siirtää paikasta paikkaan. Seinäkkeitä voi myös laajentaa ajan myötä tai esimerkiksi sesongin mukaan.

Olemme toimittaneet seinäkkeitä esimerkiksi viidakko-, meri- ja eläinteemoilla.

Perheystävällinen vastaanottotila

Peliseinäke sopii myös erittäin hyvin vastaanottotiloihin esimerkiksi hotelleissa ja kylpylöissä sekä kaikissa muissa paikoissa, joissa asiakkaat jonottavat vuoroaan. Peliseinäke ei vie paljon tilaa ja se voi sijoittaa vastaanottotiskin läheisyyteen, jotta vanhemmat näkevät lapsiaan koko ajan. Tällöin lapsilla on hauskaa tekemistä odotuksen aikana, ilman että heidän tarvitsee mennä erilliseen leikkihuoneeseen.

Kun lapset ovat tyytyväisiä, vanhemmatkin ovat tyytyväisempiä, joka vuorostaan vaikuttaa esimerkiksi hotelliarvosteluihin.